четверг, 24 марта 2016 г.

19 березня 2016 року в костелі св. Миколая м. Києва, в урочистість святого Йосифа, відбувся урочистий захід київської курії Легіону Марії «Матері Божої Благодаті» - Ацієс.

Ацієс - це латинське слово: так називалося вишикуване  в бойовому порядку військо. І ця назва цілком підходить до церемонії, коли легіонери збираються всі разом та відновлюють свою присягу на вірність Діві Марії, Цариці Легіону,    щоб отримати від Неї благословення і силу для продовження боротьби  із силами зла.
Основне завдання Легіону, на якому ґрунтується все інше, - працювати разом із Марією, Царицею Легіону, та ністю залежати від Неї. Ацієс – урочистий вираз цієї єдності та підпорядкування, поновлення – особисте та спільнотне – обіцянки вірності Марії.
Відбулась урочиста Служба Божа, в якій прийняли участь духовні наставники: о. Віталій, о. Сергій, о. Вєслав, о. Лаврентій  та понад  50 легіонерів  прийняли участь в цьогорічній Ацієс - посвяті  вірності Діві Марії.
Легіонери  м. Києва і м. Бровари в організованій процесії до статуї Діви Марії, кожен особисто, виголошував  слова  посвяти: «Я вся Твоя, Царице і Матір моя, і все, що я маю, належить Тобі».
Пізніше  о. Віталій виголосив колективне посвячення Пречистій  Діві Марії.
    Після Служби Божої відбулась зустріч легіонерів  за святковим столом, щоб розділити радість нашого служіння Богу разом із Марією.













 


Комментариев нет:

Отправить комментарий